20.09.2024 20:46
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Daily Archives: 23.09.2022

Працівники ПП “Вікторія – М” проводять заміну стояка холодного водопостачання

Працівники ПП “Вікторія – М” заміну стояка холодного водопостачання  у квартирі на вулиці Леся Курбаса, 2. Виконання таких робіт допоможе зменшити ризик виникнення аварійних ситуацій на будинкових мережах, а також забезпечить безперебійну подачу води у  багатоповерхівку. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ПП “Вікторія – М” проводять заміну запірної арматури у будинку

Працівники ПП “Вікторія – М” проводять заміну запірної арматури на теплопостачання у третьому під’їзді на горищі будинку на бульварі Дмитра Вишневецького, 7. Запірна арматура або перекривна арматура — це пристрої для перекривання потоку робочого середовища в трубопроводах, котлах, агрегатах, резервуарах та інших технічних апаратах. Найпоширеніший вид трубопровідної арматури. Тернопіль житлово-комунальний   Детальніше »

Дезінсекцію підвальних приміщень проводять працівники ПП “Сонячне”

Працівники  ПП “Сонячне”  проводять дезінсекцію бліх у підвальних приміщеннях багатоповерхівок, які обслуговує підприємство. Днями  була здійснена дезінсекція підвальних приміщень від бліх у будинку на вулиці Братів Бойчуків, 13. Роботу здійснюють на звернення мешканців, оскільки у будинку чимало бездомних котів,  відповідно – і бліх у підвалі. Спека сприяє комфортним умовам для розмноження комах.  Крім цього, кажуть у ПП “Благоустрій”, дезінсекцію проводять ... Детальніше »

Працівники ПП “Люкс” здійснюють прибирання прибудинкових територій

Працівники ПП “Люкс” здійснюють прибирання прибудинкових територій. Особливу увагу прибирання приділили роботам знагоди Всесвітнього дня прибирання сімнадцятого вересня 2022 року. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

5 жовтня на вул. Миколи Пирогова в нічну пору доби буде перекрито рух транспорту

З метою проведення робіт з капітального ремонту ділянки теплової мережі КП «Тернопільміськтеплокомуненерго», на черговому засіданні виконавчого комітету прийнято рішення про перекриття руху транспорту на вул. Миколи Пирогова з 23:00 год. 05 жовтня  до 05:00 год. 06 жовтня. Проводитимуться роботи на ділянці вул. Миколи Пирогова від теплової камери №122 за адресою вул. Січових Стрільців, 13 до теплової камери №124 – вул. Миколи ... Детальніше »