20.09.2024 20:33
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Daily Archives: 21.09.2022

У Тернополі відбулась нарада з управителями будинків щодо початку опалювального періоду в умовах воєнного стану

Днями у Тернополі в Українському Домі відбулася нарада з управителями багатоквартирних житлових будинків щодо координації дій під час осінньо-зимового періоду, враховуючи воєнний стан та ймовірність припинення функціонування об’єктів критичної інфраструктури міста. «Цього року зима й опалювальний сезон будуть проходити в умовах воєнного часу. Період буде складним та непрогнозованим і ми, на жаль, повинні бути готові до неповноцінної роботи усіх об’єктів ... Детальніше »

Працівники ПП “Вікторія М” ремонтують дашок над балконом

Працівники ПП “Вікторія-М” сьогодні продовжують виконувати роботи по ремонту дашків над балконами. Роботи виконують у будинкух на вулиці Морозенка,1. Тернопіль житлово-комунальний   Детальніше »

До уваги тернополян! Перерахунок житлових субсидій домогосподарствам буде проведено автоматично

Відповідно до Положення про порядок призначення житлових субсидій затвердженого Постановою КМУ від 21.10.1995 №848 (зі змінами і доповненнями) на опалювальний сезон 2022-2023 рр., управління соціальної політики Тернопільської міської ради здійснить перерахунок житлових субсидій всім домогосподарствам Тернопільської міської територіальної громади, що одержували житлову субсидію в опалювальному сезоні 2021-2022 рр. та в неопалювальному сезоні автоматично. Окремим домогосподарствам, яким житлову субсидію припинено з ... Детальніше »

Ремонт стояка провели працівники ПП “Люкс”

Демонтаж рушникосушки під час часткового ремонту стояка у одній із квартир провели працівники ПП “Люкс” у будинку на вулиці Мирона Тарнавського, 5. Виконання таких робіт допоможе зменшити ризик виникнення аварійних ситуацій на будинкових мережах, а також забезпечить безперебійну подачу води у  багатоповерхівку. Тернопіль житлово-комунальний         Детальніше »