20.09.2024 20:30
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Daily Archives: 20.09.2022

Працівники ПП “Люкс” відремонтували входи на вулиці

Працівники ПП “Люкс” відремонтували входи у будинку на проспекті Злуки, 55. У першому – четвертому під’їздах цієї багатоповерхівки працівники  підприємства провели облицювання входів плиткою, побілку вхідних дашків та стінок, фарбування дверей. Тернопіль житлово-комунальний           Детальніше »

Працівники ДП “Авторитет Плюс” проводять поточний ремонт покрівлі

Працівники ДП “Авторитет Плюс” проводять поточний ремонт покрівлі. Роботи з ремонту покрівлі здійснюють в будинку за адресою бульвар Шевченка, 29. Про відкритий вихід на покрівлю у багатоповерхівці повідомляйте в обслуговуюче підприємство Тернополяни викидають сміття навіть на дахи власних багатоповерхівок Покрівля – не місце для засмаги Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Для поранених воїнів ЗСУ готували смаколики працівники ПП “Люкс”

Не втомлюються волонтерити працівники ПП “Люкс”, які від початку війни у свій позаробочий час не шкодують сили та часу на приготування випічки для внутрішньо-переміщених осіб та воїнів ЗСУ, що перебувають у зоні бойових дій.  На вихідних працівники підприємства возили власноруч виготовлені смаколики в Тернопільську обласну клінічну лікарню. А саме – для поранених воїнів спекли печево, сухарі, кекси, рогалики, медівники, пиріжки ... Детальніше »