20.09.2024 20:23
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Daily Archives: 16.09.2022

Ремонт парапетів здійснюють працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс”

Працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс” проводять роботи по ремонту парапету в будинку за адресою вулиця 15 Квітня, 15. Парапет – це невисока стінка, що захищає покрівлю будівлі, терасу чи балкон, а в даному випадку – розташований між поверхами. Відтак для того, щоб уникнути підтікання дощових опадів, у належному стані необхідно підтримувати і покрівлю загалом, і парапети. Тернопіль житлово-комунальний   Детальніше »

Працівники ПП “Благоустрій” облаштували плитку при вході до під’їзду

Працівники ПП “Благоустрій” облаштували плитку при вході до під’їзду будинку на вулиці Київська, 5. Силами працівників підприємства плитка встанволена при вході у першому під’їзді  багатоповерхівки. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Плитку у будинку облаштовують працівники ПП “Люкс”

Працівники ПП “Люкс” облаштували плитку при входах до під’їздів багатоповерхівки на вулиці Вербицького, 10.  Силами працівників підприємства плитка була облаштована на вхідних майданчиках першого, другого, третього та п’ятого під’їздів. Тернопіль житлово-комунальний             Детальніше »

Плитку при вході облаштовують працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс”

Працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс” облаштували плитку на сходах та на першому поверсі будинку на вулиці 15 Квітня,23. Силами працівників підприємства плитка була облаштована у першому під’їзді  багатоповерхівки. Тернопіль житлово-комунальний   Детальніше »