20.09.2024 20:53
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Daily Archives: 07.09.2022

Працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс” розпочали реконструкцію сходового маршу

Працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс” почали реконструкцію сходового маршу при вході у перший під’їзд багатоповерзівки на вулиці 15 Квітня, 23.   Їх облаштували  спеціальною неслизькою плиткою. Завдяки роботі працівників підприємства, сходи стануть безпечнішими та охайнішими. Напередодні відремонтували сходи до другого під’їзду. Тернопіль житлово-комунальний   Детальніше »

Працівники ДП “Люкс житло” ПП “Люкс” проводять профілактичні роботи у електрощитках

Працівники ДП “Люкс житло” ПП “Люкс” проводять профілактичні роботи у електрощитках. Зокрема,  електриками підприємства  профілактичні роботи у щитках по сходових клітках в кількох житлових будинках. Приміром, днями така робота проводилась на вулиці 15 Квітня, 15. У підприємстві планують продовжувати такі роботи і надалі згідно складених графіків. Тернопіль житлово-комунальний       Детальніше »

Працівники ДП “Східний масив” проводять поточний ремонт покрівлі

Працівники ДП “Східний масив” проводять поточний ремонт покрівлі у будинку на бульварі Степана Бандери, 96. Часто самі жителі руйнують свої покрівлі, адже полюбляють позасмагати тут. Не особливо дбають про цілісність покрівлі і інтернет-провайдери, працівники яких облаштовують кабелі. Особливо небезпечне перебування на покрівлі для малолітніх дітей. Про відкритий вихід на покрівлю у багатоповерхівці повідомляйте в обслуговуюче підприємство Тернополяни викидають сміття навіть ... Детальніше »

Працівники ПП “Благоустрій” ремонтують входи у будинку

Працівники ПП “Благоустрій”  ремонтують входи у будинку на вулиці 15 Квітня, 19. Тут встановили плитку, на дашки вчепили ринви, підфарбували входи. Тернопіль житлово-комунальний           Детальніше »

Плитку у будинку облаштовують працівники ПП “Люкс”

Працівники ПП “Люкс” облаштували плитку при входах до під’їздів багатоповерхівки на проспекті Злуки, 31.  Силами працівників підприємства плитка була облаштована на вхідних майданчиках першого – третього під’їздів. Також плитку облаштували у тамбурі третього під’їзду багатоповерхівки. Тернопіль житлово-комунальний         Детальніше »

Працівники ПП “Вікторія – М” ремонтують сходові клітки

Працівники ПП “Вікторія-1” ремонтують сходові клітки. Зокрема, проводять ремонт сходової клітки у третьому  під’їзді будинку на вулиці Київська, 21. Тут здійснюють традиційний комплекс робіт, а саме – шпаклювання, побілку і фарбування панелей та перил. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »