20.09.2024 22:30
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Daily Archives: 25.08.2022

Працівники ПП “Вікторія – М” проводять поточний ремонт покрівлі

Поточний ремонт покрівлі продовжують працівники ПП “Вікторія – М” у будинку на вулиці Леся Курбаса, 4. Часто самі жителі руйнують свої покрівлі, адже полюбляють позасмагати тут. Не особливо дбають про цілісність покрівлі і інтернет-провайдери, працівники яких облаштовують кабелі. Особливо небезпечне перебування на покрівлі для малолітніх дітей. Про відкритий вихід на покрівлю у багатоповерхівці повідомляйте в обслуговуюче підприємство Тернополяни викидають сміття ... Детальніше »

Працівники ПП “Вікторія – М” ремонтують сходові клітки

Працівники ПП “Вікторія” ремонтують сходові клітки. Зокрема, проводять ремонт сходової клітки у  четвертому під’їзді будинку на вулиці Морозенка, 1. Тут здійснюють традиційний комплекс робіт, а саме – шпаклювання, побілку і фарбування панелей та перил, а також поштових скриньок. Тернопіль житлово-комунальний         Детальніше »

Працівники ПП “Вікторія – М” продовжують косіння прибудинкових територій

Працівники ПП “Вікторія – М” продовжують косіння трави на зелених зонах прибудинкових територій. Зокрема, приступили косіння прибудинкової території у дворі на бульварі Дмитра Вишневецького, 5 та 7. Регулярне викошування – це не тільки красивий вигляд газону, але і гарантія здоров’я і гарного рівномірного росту трави на протязі тривалого періоду. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Графік безкоштовного вакцинування домашніх тварин від сказу у Тернополі

Сказ — одне з найнебезпечніших інфекційних захворювань всіх теплокровних тварин і людини, що характеризується ураженням центральної нервової системи і майже завжди закінчується смертю. До сказу чутливі всі тварини, але найчастіше хижі тварини: лисиці, вовки, гризуни, з домашніх тварин — собаки, коти, сільськогосподарські тварини та інші. Збудник сказу передається через покуси, хоча науковці не виключають зараження людей — повітрям (кажани, летючі ... Детальніше »

Частковий ремонт відмостки провели працівники ПП “Люкс”

Частковий ремонт відмостки та бетонування відмостки в межах п’ятого під’їзду будинку на вулиці Коновальця, 16 провели працівники ПП “Люкс”. Відмостка являє собою покриття, яке оформляється по периметру будинку. Вона створюється певної ширини, в ідеалі – до одного метра. Завдяки відмостці вода не має руйнівної дії на фундамент будинку. Її конструкція передбачає, що талі води відразу потрапляють в каналізаційну систему. Вона ... Детальніше »

25-27 серпня на перетині вулиць Івана Мазепи- Дружби- Чумацька – дамба Тернопільського ставу буде ускладнено рух транспорту

У зв’язку з виконанням робіт із запровадження нової схеми організації дорожнього руху на транспортній розв’язці вулиць Івана Мазепи–Дружби–Чумацька–дамба Тернопільського ставу, з 25 по 27 серпня рух транспортних засобів там буде ускладнений. На вказаному перехресті проводитимуться, зокрема, роботи з фрезерування та асфальтування  раніше підготовлених ремонтних карт. Просимо водіїв бути уважними та завчасно планувати свій маршрут. Детальніше »