20.09.2024 22:21
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Daily Archives: 17.08.2022

Підвісний пішохідний міст у парку «Сопільче» уже доступний для проходу тернополян

У парку «Сопільче» завершилися роботи з ремонту кріплення підвісного пішохідного мосту. Наразі міст уже доступний для проходу тернополян і гостей нашого міста. Нагадаємо, попередньо фахівці КП «Об’єднання парків культури і відпочинку міста провели обстеження конструкцій мосту та встановили причину його тимчасової аварійності. У 2020 році на об’єкті  було також проведено повне оновлення дерев’яного покриття мосту. Кошти на ремонтні роботи та ... Детальніше »

Працівники ПП “Вікторія – М” проводять заміну частини стояка дощезливної каналізації

Частину стояка дощезливної каналізації на сходовій клітці будинку на вулиці Морозенка, 5 змінили працівники ПП “Вікторія – М”. Виконання такої роботи вимагає не тільки певного набору інструментів і досвідчених рук, а й багатьох знань, якими володіють працівники ПП “Вікторія – М”. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ДП “Люкс-Житло” ПП “Люкс” ремонтують сходові клітки

Працівники ДП “Люкс-Житло” ПП “Люкс” ремонтують сходові клітки. Зокрема, проводять ремонт сходової клітки першого та другого поверху у першому  під’їзді будинку на вулиці 15 Квітня, 29. Тут здійснюють традиційний комплекс робіт, а саме – шпаклювання, побілку і фарбування панелей та перил. Тернопіль житлово-комунальний     Детальніше »

Працівники ПП “Наш дім” працюють над забезпеченням інтернету в укриттях

Працівники ПП “Наш дім” спільно із  інтернет провайдером “Воля” працюють над забезпеченням  WIFI  в укриттях у житлових будинках, які обслуговує підприємство. Станом на даний час вже влаштованеWIFI покриття в укриттях житлових будинків вулицях Слівенській,7,11 та вул. Клима Савури, 7. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ПП “Люкс” пофарбували цоколь

Працівники ПП “Люкс” пофарбували цоколь вапняковими сумішами у будинках на вулиці Братів Бойчуків, 1. Цоколі тернопільських багатоповерхівок часто потерпають від рук вандалів – графітчиків. Якщо фасад вашого будинку зіпсували подібними графіті радимо не ігнорувати  такі дії зловмисників та писати відповідні заяви у міський відділ поліції. Тернопіль житлово-комунальний     Детальніше »