20.09.2024 22:19
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Daily Archives: 11.08.2022

Працівники ПП “Люкс” влаштували решітку при вході на дитячий майданчик

Працівники ПП “Люкс” виготовили та  влаштували решітку при вході на дитячий майданчик будинку на проспекті Степана Бандери, 11б. Роботи виконані на прохання мешканців багатоповерхівки з метою запобігання проникнення сторонніх осіб на майданчик. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс” відновили освітленняу підвалі

Працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс” відновили освітленняу підвалі в багатоповерхівці на вулциі Симоненка, 18. У підвалі першого під’їзду тут встановили світильник. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс” продовжують косіння прибудинкових територій

Працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс” продовжують косіння трави на зелених зонах прибудинкових територій. Зокрема, працівники підприємства здійснили косіння газонів на прибудинковій території та на дитячому майданчику на вулиці  15 квітня,29-35. Регулярне викошування – це не тільки красивий вигляд газону, але і гарантія здоров’я і гарного рівномірного росту трави на протязі тривалого періоду. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Ремонт фасаду проводять працівники ПП “Дружба Сервіс Житло”

Ремонт фасаду проводять працівники ПП “Дружба Сервіс Житло” на вулиці Максима Кривоноса, 3. Виконання таких робіт робить вигляд будинку більш охайним та доглянутим. Тернопіль житлово-комунальний           Детальніше »

Дашки над входами до підвалу облаштовують працівники ПП “Люкс”

Дашки над входами до підвалу облаштовують працівники ПП “Люкс”. Накривання руберойдом дашків у підвали другого та третього під’їздів у будинках на вулиці Коновальця, 20 та Корольова, 4 провели нещодавно. Тернопіль житлово-комунальний       Детальніше »