20.09.2024 22:37
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Daily Archives: 03.08.2022

Поточний ремонт системи централізованого опалення проводять працівники ПП “Люкс”

Поточний ремонт системи централізованого опалення проводять працівники ПП “Люкс”. Роботи виконують у будинку на вулиці Корольова, 4. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Дашки над входами до під’їзду облаштовують працівники ДП “Східний масив Плюс”

Працівниками ДП “Східний масив Плюс” проводяться роботи по облаштуванню козирків при входах до будинку за адресою проспект Степана Бандери, 20. Роботи виконують із залученням автомобіля для висотних робіт. Виконання такого виду робіт не лише робить вигляд будівлі охайнішим, але й захищатиме входи від дощових вод та снігу. Тернопіль житлово-комунальний       Детальніше »

Працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс” встановлюють світильники з детектором руху

Світлодіодні світильники з детектором руху облаштовують працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс”. Зокрема, такі світильники облаштували у п’ятому під’їзді будинку на вулиці 15 Квітня, 25. Рухомий об’єкт в контрольованій зоні змушує датчик перейти в режим тривоги, зібравши електричну ланцюг контактом реле. Коли рух припиняється, після закінчення часу контакт розмикається, і лампа гасне, після чого датчик повертається в режим очікування. Це ... Детальніше »

Триває поточний ремонт асфальтобетонного покриття на дорогах та об’єктах житлового фонду Тернополя

У Тернополі продовжують проводити поточний ремонт асфальтобетонного покриття на дорогах та об’єктах житлового фонду. Так, наразі у місті ремонтні роботи тривають на вул. Андрея Шептицького, де працівники підрядної організації влаштовують бордюри; на вул. Ровиська у с. Чернихів Тернопільської громади, де розпочалася підготовка до влаштування корита дороги і дорожніх знаків та на вул. Миколи Лисенка у Тернополі, де проводиться нарізання ремонтних ... Детальніше »

Працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс” облаштовують дашки над входами до під’їзду

Новенькі дашки  над входами до під’їзду  влаштували працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс”. Роботи виконані у першому під’їзді будинку за адресою вулиця 15 Квітня, 23. Виконання такого виду робіт не лише робить вигляд будівлі охайнішим, але й захищатиме входи від дощових вод та снігу. Тернопіль житлово-комунальний     Детальніше »