21.09.2024 00:39
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Daily Archives: 14.07.2022

Працівники ПП “Сонячне” проводять дезінсекцію підвальних приміщень

Працівники  ПП “Сонячне”  проводять дезінсекцію бліх у підвальних приміщеннях багатоповерхівок, які обслуговує підприємство. Зокрема, була здійснена дезінсекція підвальних приміщень від бліх у будинках на бульваріПетлюри, 6 у другому під’їзді. Дезінсекція – комплекс профілактичних і винищувальних заходів із знищення та врегулювання кількості комах (тарганів, мурашок, клопів, бліх, комарів, мух, вошей, молі, кліщів тощо), які мають епідеміологічне та санітарно-гігієнічне значення. Тернопіль житлово-комунальний   Детальніше »

Працівниками ПП “Вікторія – М” проводиться ремонт дитячого обладнання

Працівниками ПП “Вікторія – М” проводяться роботи з поточного ремонту дитячого обладнання. Роботи тривають на дитячому майданику поблизу будинку на вулиці Морозенка. Тут провели ремонт гойдалки. Тернопіль житлово-комунальний   Детальніше »

Працівники ПП “Вікторія-М” ремонтують міжпанельні шви

Ремонт  міжпанельних швів триває у житловому будинках на бульварі Дмитра Вишневецького, 2. Роботи виконуються на замовлення ПП “Вікторія-М”, яке обслуговує вказану багатоповерхівку. Ремонт міжпанельних швів – комплекс необхідних робіт, спрямованих на відновлення теплового контуру в панельних будинках. Багато жителів Тернополя живуть у вже не нових панельних багатоквартирних будинках. Через погано загерметизировані шви в квартиру проникає холод, пил і волога, і, щоб ... Детальніше »

Працівники ПП “Вікторія – М” продовжують косіння прибудинкових територій

Працівники ПП “Вікторія – М” продовжують косіння трави на зелених зонах прибудинкових територій. Зокрема, приступили косіння прибудинкової території у дворі на вулиці Смакули, 2. Регулярне викошування – це не тільки красивий вигляд газону, але і гарантія здоров’я і гарного рівномірного росту трави на протязі тривалого періоду. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Профілактичні роботи на системі централізованого опалення проводять працівники ПП “Люкс”

Профілактичні роботи на системі централізованого опалення на технічних поверхах та підвалах ( заміна вентилів ) у будинках на вулиці Генерала Тарнавського, 5 і Стуса, 2 та на проспекті Злуки,27 та Злуки, 31. Виконання таких робіт допоможе зменшити ризик виникнення аварійних ситуацій на будинкових мережах, а також забезпечить безперебійну подачу теплопостачання у  багатоповерхівки. Тернопіль житлово-комунальний       Детальніше »

Машинне відділення на Київській, 5 ремонтують працівники ПП “Благоустрій”

Машинне відділення навулиці Київська, 5 (1,2 під’їзди)  ремонтують працівники ПП “Благоустрій”. Машинне відділення – це одне із допоміжних приміщень багатоквартирного будинку. Допоміжні приміщення багатоквартирного будинку — приміщення, призначені для забезпечення експлуатації будинку та побутового обслуговування мешканців будинку (сходові клітини, вестибюлі, перехідні шлюзи, позаквартирні коридори, колясочні, кладові, сміттєкамери, горища, підвали, шахти і машинні відділення ліфтів, вентиляційні камери та інші технічні приміщення). Розпочали ... Детальніше »