21.09.2024 00:36
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Daily Archives: 08.07.2022

Працівники ПП “Люкс” продовжують косіння прибудинкових територій

Працівники  ПП “Люкс” продовжують косіння трави на зелених зонах прибудинкових територій. Зокрема, працівники підприємства здійснили косіння газонів на прибудинковій території на проспект Злуки, 33, вулиція Генерала Тарнавського, 2. Регулярне викошування – це не тільки красивий вигляд газону, але і гарантія здоров’я і гарного рівномірного росту трави на протязі тривалого періоду. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Фахівці вивчають причину загибелі риби біля острівця “Чайка”

Днями, після сильних злив, у Тернопільському ставі (навколо острівця «Чайка») виявлено факт загибелі риби. Над встановленням причин на місці працювали правоохоронні органи, представники Державної екологічної інспекції, Тернопільдержрибоохорони та Держпродспоживслужби. Як розповідає директор КП «Об’єднання парків культури і відпочинку міста Тернополя» Микола Ткач, за попередніми даними, загибель риби спричинила нестача кисню у водоймі, оскільки температура зовнішнього повітря була високою тривалий час. Працівники комунального підприємства проводять збір загиблої ... Детальніше »

У Тернополі планують точково організувати підвіз води

Під час нещодавнього промивання водопровідних мереж та відключення з цього приводу водопостачання, працівники КП «Тернопільводоканал» облаштували 16 тимчасових пунктів роздачі питної води у різних мікрорайонах міста. Упродовж двох днів було привезено орієнтовно 35 тисяч літрів води для тих, хто забув чи не встиг зробити необхідні запаси води заздалегідь. Поруч із сучасними ємностями-єврокубами чергували працівники КП «Тернопільводоканал» з різних відділів та ... Детальніше »