21.09.2024 03:30
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Daily Archives: 29.06.2022

Нові лавки для відпочинку встановили працівники ПП “Наш дім”

Нові лавки для відпочинку встановлюють працівники ПП “Наш дім” у дворах, які обслуговує дане підприємство. Зокрема, днями, виготовлені на базі підприємства лавки були встановлені у дворі  на вулиці Клима Савури,11. Тернопіль житлово-комунальний         Детальніше »

Дашки над входами до підвалу влаштували працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс”

Новенькі дашки  та відлиив дашків над входами до підвалу влаштували ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс”. Роботи виконані у будинку за адресою вулиця Симоненка, 2. Виконання такого виду робіт не лише робить вигляд будівлі охайнішим, але й захищатиме входи від дощових вод та снігу. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Миття сходових кліток проводять працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс”

Працівниками ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс” проводяться роботи по миттю сходових кліток відповідно до графіків, зокрема здійснили прибирання у будинку на вулиці Симоненка, 10 та 18. Завдяки дбайливим рукам працівників підприємства, які здійснили генеральне прибирання, у під’їздах стало чисто і охайно. Тернопіль житлово-комунальний         Детальніше »

Працівники ПП “Вікторія-М” ремонтують сходи до будинку

Працівники ПП “Вікторія-М” ремонтують сходи до будинку у  під’їзді на бульварі Дмитра Вишневецького, 4. Тут здійснюють розбирання існуючої конструкції сходів для подальшого їх перемощення та бетонування. Завдяки роботі працівників підприємства, сходи стануть безпечнішими та охайнішими. Тернопіль житлово-комунальний   Детальніше »

Працівники ПП “Вікторія – М” проводять ремонт стояка гарячого водопостачання

Працівники ПП “Вікторія – М” ремонт стояка гарячого водопостачання  у квартирі на вулиці Володимира Великого, 10. Виконання таких робіт допоможе зменшити ризик виникнення аварійних ситуацій на будинкових мережах, а також забезпечить безперебійну подачу води у  багатоповерхівку. Тернопіль житлово-комунальний   Детальніше »

Працівники ПП “Вікторія – М” здійснюють миття сходових кліток

Працівниками ПП “Вікторія -М” проводяться роботи по миттю сходових кліток відповідно до графіків, зокрема здійснили прибирання у будинку на вулиці Леся Курбаса, 4. Завдяки дбайливим рукам працівників підприємства, які здійснили генеральне прибирання, у під’їздах стало чисто і охайно. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Ремонт сходів здійснили працівники ПП “Люкс” у будинку на вулиці Євгена Коновальця, 2

Ремонт сходів здійснили працівники ПП “Люкс” у будинку на вулиці Євгена Коновальця, 2. Тут відремонтували входи та влаштували плитку на сходах. Тернопіль житлово-комунальний             Детальніше »

Продовжується ремонт дорожнього покриття на перетині вулиць Татарська-Глибока та на інших локаціях у Тернополі

20 червня у Тернополі розпочався ремонт дорожнього покриття на перетині вулиць Татарська-Глибока. Для безпечного проведення робіт рух транспортних засобів тут тимчасово перекрито. Впродовж чотирьох днів працівники підрядної організації ТзОВ «Техно-Буд-Центр» провели фрезерування 1300 м2 дорожнього полотна та демонтаж більше 200 м.п. бордюрів. Як пояснили в управлінні житлово-комунального господарства, благоустрою та екології, через систематичне просідання грунту на даному перехресті, тут, ймовірно, ... Детальніше »