21.09.2024 03:34
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Daily Archives: 20.06.2022

У різних мікрорайонах Тернополя триває ремонт дорожнього покриття

У Тернополі від початку тижня ремонт дорожнього покриття проводився як на проїжджих частинах вулиць, так й у дворах, де роботи були розпочаті у попередньому році. Так, впродовж чотирьох днів працівники підрядних організацій провели локальну заміну верхнього шару асфальтобетону на вулицях: 15 Квітня, Соломії Крушельницької, Морозенка, Промислова, Далека, а також на транспортній розв’язці вулиць Збаразька – Злуки – Текстильна – Промислова. ... Детальніше »

Військова техніка, що раніше розміщувалася у Старому парку, відтепер використовуватиметься для потреб наших захисників

У зв’язку з бойовими діями і вторгненням російської федерації на територію України та враховуючи звернення однієї із військових частин, виконавчий комітет Тернопільської міської ради прийняв рішення дозволити КП «Об’єднання парків культури і відпочинку м. Тернополя», як балансоутримувачу, безоплатно передати на баланс військової частини військову техніку, що раніше розміщувалася на території Старого парку у Тернополі. «Йдеться, зокрема, про бронетранспортер БТР–60П, БРДМ та ... Детальніше »

21-22 червня у деяких мікрорайонах міста буде тимчасово припинено водопостачання

У зв’язку з технологічною необхідністю і ремонтними роботами на насосних станціях та водопровідних мережах, з 01:00 год 21 червня до 23:00 год 22 червня буде тимчасово припинено водопостачання мікрорайонів «Сонячний», «Аляска», «Північний», «Східний», «Канада», «Дружба», «Кутківці», «Пронятин», «Березовиця», а також довколишніх сіл. З водою будуть мешканці центральної частини міста, мікрорайонів «Новий світ» і «Старий парк» (однак на вулицях Клінічна, Михайла Коцюбинського та ... Детальніше »

У Тернополі не буде гарячої води 21 та 22 червня

У дні промивання мереж комунальним підприємством “Тернопільводоканал” буде відсутнє гаряче водопостачання. Через проводення планового промивання водопровідних мереж і ремонтними роботами на насосних станціях та водопровідних мережах КП “Тернопільводоканал“, з 00 год 21 червня до 24 год 22 червня буде припинено водопостачання мікрорайонів «Сонячний», «Аляска», «Північний», «Східний», «Канада», «Дружба», «Кутківці», «Пронятин», «Березовиця», а також довколишніх сіл. У період відсутності води в мережах також ... Детальніше »