21.09.2024 03:32
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Daily Archives: 08.06.2022

Входи у будинку на вулиці 15 Квітня, 35 здійснюють працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс”

Працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс” ремонтують входи у другий під’їзд будинку на вулиці 15 Квітня, 35.   Тут здійснюють комплекс робіт – зняття старого покриття, шпаклювання, побілення та фарбування. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Санітарну побілку у багатоповерхівці проводять працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс”

Санітарну побілку у багатоповерхівці проводять працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс”  у будинку на вулиці Симоненка, 6. Побілка – найоптимальніший спосіб обробки стін, щоб приміщення не втрачало свій зовнішній вигляд. Тернопіль житлово-комунальний           Детальніше »

Працівники ПП “Вікторія – М” ремонтують сходові клітки

Працівники ПП “Вікторія” ремонтують сходові клітки. Зокрема, проводять ремонт сходової клітки у третьому  під’їзді будинку на вулиці Морозенка, 1. Тут здійснюють традиційний комплекс робіт, а саме – шпаклювання, побілку і фарбування панелей та перил. Тернопіль житлово-комунальний         Детальніше »

Працівники ДП “Авторитет Плюс” ремонтують сходові клітки

Працівниками ДП “Авторитет Плюс” проводяться роботи з ремонту сходової клітки в будинку за адресою бульвар Данила Галицького, 6. Тут здійснюють традиційний комплекс робіт, а саме – шпаклювання, побілку і фарбування панелей та перил. Тернопіль житлово-комунальний       Детальніше »

Поточний ремонт покрівлі проводять працівники ПП “Сонянче”

Поточний ремонт покрівлі проводять працівники ПП “Сонянче” у будинку на вулиці 15 Квітня, 4 (третій під’їзд). Часто самі жителі руйнують свої покрівлі, адже полюбляють позасмагати тут. Не особливо дбають про цілісність покрівлі і інтернет-провайдери, працівники яких облаштовують кабелі. Особливо небезпечне перебування на покрівлі для малолітніх дітей. Про відкритий вихід на покрівлю у багатоповерхівці повідомляйте в обслуговуюче підприємство Тернополяни викидають сміття ... Детальніше »

Працівники ПП “Вікторія – М” проводять поточний ремонт покрівлі

Поточний ремонт покрівлі проводять працівники ПП “Віктоіря – М” у будинку на вулиці Володимира Великого, 6. Часто самі жителі руйнують свої покрівлі, адже полюбляють позасмагати тут. Не особливо дбають про цілісність покрівлі і інтернет-провайдери, працівники яких облаштовують кабелі. Особливо небезпечне перебування на покрівлі для малолітніх дітей. Про відкритий вихід на покрівлю у багатоповерхівці повідомляйте в обслуговуюче підприємство Тернополяни викидають сміття ... Детальніше »

До уваги жителів будинку на вулиці Генерала Тарнавського, 8!

КП «Тернопільміськтеплокомуненерго» рекомендує мешканцям будинку на вулиці Генерала Тарнавського, 8 здійснити перехід на індивідуальні системи опалення у міжопалювальний період у зв’язку з тим, що даний будинок внесений у схему теплопостачання на відключення від системи централізованого опалення. Станом на сьогоднішній день у вказаній багатоповерхівці є загалом  79 домогосподарств, з них – 11 домогосподарств– споживачів централізованого опалення. Велика кількість відключень призводить до  ... Детальніше »

Працівники ПП “Вікторія – М” продовжують фарбування дитячого обладнання

Працівники ПП “Вікторія – М” продовжують фарбування дитячого обладнання та лавок для відпочинку у дворах будинків, які обслуговує вказане підприємство.  Зокрема роботи з фарбування дитячого майданчика проводять у дворі на вулиці Володимира Великого, 3. Тернопіль житлово-комунальний   Детальніше »

Фарбування решіток до підвалу проводять працівники ПП “Люкс”

Фарбування решіток до підвалsd у будинку на вулиці Пушкіна, 1 проводять працівники ПП “Люкс”.  Роботи виконали у підвали з першого по п’ятий під’їзди багатоповерхівки. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Входи на вулиці Київській, 7д ремонтують працівники ПП “Благоустрій”

Входи на вулиці Київській, 7д ремонтують працівники ПП “Благоустрій”. Тут здійснили комплекс робіт – зняття старого покриття, шпаклювання, побілення та фарбування. Тернопіль житлово-комунальний           Детальніше »