21.09.2024 05:59
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Daily Archives: 04.05.2022

04 травня на близько 10-ти вулицях Тернополя проводитимуть асфальтування дорожнього покриття

З кінця березня у Тернополі розпочалося проведення поточних ремонтів дорожнього покриття. Цими днями активні ремонтні роботи тривають у різних мікрорайонах міста, які виконує підрядна організація ТзОВ «Техно-Буд-Центр». Так, 04 травня, у Тернополі заплановано виконання робіт з вкладання асфальтобетону на вулицях: Довженка, Слівенська, М. Вербицького, Князя Острозького, Пирогова, Родини Барвінських, Руська, Замкова, С.Крушельницької. Підготовчі роботи – нарізання дорожніх карт працівники підрядної ... Детальніше »

Працівники ПП “Благоустрій” розібрали майданчик біля сміттєкамери

Працівники ПП “Благоустрій” розібрали майданчик біля сміттєкамери на вулиці Київська, 5 поблизу другого  під’їзду, яка зараз не потрібна, оскільки сміттєпроводи заварені, а контейнери для сміття стоять на контейнерних майданчиках. Тернопіль житлово-комунальний             Детальніше »

Нову лавку облаштували працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс”

Нові лавки для відпочинку встановлено працівниками ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс” поблизу четвертого під’їзду будинку за адресою 15 Квітня, 35. Нова лавка виготовленана базі підприємства, була встанволена працівниками ПП а також пофарбована. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Пандус у будинку облаштували плиткою працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс”

Пандус у першому та другому під’їздах будинку на вулиці 15 Квітня, 15 облаштували плиткою працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс” Пандус – це спеціальна конструкція, що представляє собою похилу площину (настил або спуск), що сполучає дві горизонтальні поверхні, які знаходяться на різних рівнях. Призначені пандуси для спуску/підйому інвалідних і дитячих колясок. Тернопіль житлово-комунальний     Детальніше »

Працівники ПП “Вікторія – М” ремонтують сходові клітки

Працівники ПП “Вікторія” ремонтують сходові клітки. Зокрема, проводять ремонт сходової клітки у третьому  під’їзді будинку на бульварі Дмитра Вишневецького, 5. Тут здійснюють традиційний комплекс робіт, а саме – шпаклювання, побілку і фарбування панелей та перил. Тернопіль житлово-комунальний         Детальніше »

Працівники ПП “Люкс” пофарбували цоколь

Працівники ПП “Люкс” пофарбували цоколь вапняковими сумішами у будинках на вулиці Генерала Тарнавського, 3. Цоколі тернопільських багатоповерхівок часто потерпають від рук вандалів – графітчиків. Якщо фасад вашого будинку зіпсували подібними графіті радимо не ігнорувати  такі дії зловмисників та писати відповідні заяви у міський відділ поліції. Тернопіль житлово-комунальний     Детальніше »