21.09.2024 06:09
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Daily Archives: 03.05.2022

Пандус у будинку облаштували плиткою працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс”

Пандус у другому під’їзді будинку на вулиці 15 Квітня, 27 облаштували плиткою працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс” Пандус – це спеціальна конструкція, що представляє собою похилу площину (настил або спуск), що сполучає дві горизонтальні поверхні, які знаходяться на різних рівнях. Призначені пандуси для спуску/підйому інвалідних і дитячих колясок. Тернопіль житлово-комунальний   Детальніше »

Ремонт та фарбування цоколя здійснили працівники ПП “Благоустрій”

Працівники ПП “Благоустрій” поштукатурили та пофарбували цоколь у будинку на вулиці Київська, 7д. Цоколі тернопільських багатоповерхівок часто потерпають від рук вандалів – графітчиків. Якщо фасад вашого будинку зіпсували подібними графіті радимо не ігнорувати  такі дії зловмисників та писати відповідні заяви у міський відділ поліції. Тернопіль житлово-комунальний         Детальніше »

Працівники ПП “Вікторія-М” ремонтують входи у будинку на вулиці Леся Курбаса, 2

Працівники ПП “Вікторія-М” ремонтують входи у будинку на вулиці Леся Курбаса, 2. Тут здійснюють комплекс робіт – зняття старого покриття, шпаклювання, фарбування. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс” встановлюють нові гойдалки

Працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс” встановлюють нові гойдалки. Зокрема, виготовлення працівниками підприємства та встановлення нових гойдалок на дитячих майданчиках здійснили у дворах на вулиці Симоненка, 16 та Куліша, 3. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ПП “Люкс” ремонтують входи у будинку на вулиці Стуса, 2

Працівники ПП “Люкс” ремонтують входи у будинку на вулиці Стуса, 2. Тут здійснюють комплекс робіт – зняття старого покриття, шпаклювання, побілення та фарбування. Тернопіль житлово-комунальний   Детальніше »