21.09.2024 07:39
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Daily Archives: 20.04.2022

Фарбування дитячого обладнання проводять працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс”

Працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс” продовжують фарбування дитячого обладнання та лавок для відпочинку у дворах будинків, які обслуговує вказане підприємство.  Зокрема роботи з фарбування обладнання дитячого майданчика проводять у дворах на бульварі Куліша, 10. Тернопіль житлово-комунальний     Детальніше »

Працівники ПП “Вікторія – М” здійснюють цементування парапетів

Працівники ПП “Вікторія – М” проводять роботи по ремонту парапету в будинку за адресою бульвар Дмитра Вишневецького, 5 (третій під’їзд). Парапет – це невисока стінка, що захищає покрівлю будівлі, терасу чи балкон, а в даному випадку – розташований між поверхами. Відтак для того, щоб уникнути підтікання дощових опадів, у належному стані необхідно підтримувати і покрівлю загалом, і парапети. Тернопіль житлово-комунальний ... Детальніше »

Працівники ПП “Сонячне” продовжують фарбування дитячого обладнання

Працівники ПП “Сонячне” продовжують фарбування дитячого обладнання та лавок для відпочинку у дворах будинків, які обслуговує вказане підприємство.  Зокрема роботи з фарбування обладнання дитячого майданчика проводять у дворах на вулиці 15 Квітня, 8. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ДП “Авторитет” здійснили капремонт каналізаційної системи у будинку

Працівники ДП “Авторитет” здійснили капремонт каналізаційної системи у будинку за адресою вулиця Івана Франка, 19. Виконання таких робіт допоможе зменшити ризик виникнення аварійних ситуацій на будинкових мережах, а також забезпечить безперебійну подачу води у  багатоповерхівку. Тернопіль житлово-комунальний     Детальніше »

Працівники ПП “Благоустрій” продовжують фарбування дитячого обладнання

Працівники ПП “Благоустрій” продовжують фарбування дитячого обладнання та лавок для відпочинку у дворах будинків, які обслуговує вказане підприємство.  Зокрема роботи з фарбування обладнання дитячого майданчика проводять у дворах на вулиці Київській, 14. Тернопіль житлово-комунальний           Детальніше »

Ремонт входів у будинку на Злуки, 27 проводять працівники ПП “Люкс”

Працівники ПП “Люкс” ремонтують входи у будинку на проспекті Злуки, 27. Тут здійснюють комплекс робіт – зняття старого покриття, шпаклювання, побілення та фарбування, а також фарбування вхідних дверей та газової труби. Тернопіль житлово-комунальний         Детальніше »

Працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс” ремонтують входи у будинку на бульварі Куліша, 10

Працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс” ремонтують входи у будинку на бульварі Куліша, 10. Тут здійснюють комплекс робіт – зняття старого покриття, шпаклювання, побілення та фарбування. Тернопіль житлово-комунальний       Детальніше »