21.09.2024 07:25
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Daily Archives: 18.04.2022

Працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс” продовжують фарбування дитячого обладнання

Працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс” продовжують фарбування дитячого обладнання та лавок для відпочинку у дворах будинків, які обслуговує вказане підприємство.  Зокрема роботи з фарбування обладнання дитячого майданчика проводять у дворах на вулиці 15 Квітня,29, 35. Тернопіль житлово-комунальний     Детальніше »

Дашки над входами до підвалу влаштували працівники ПП “Вікторія-М”

Новенькі дашки над входами до підвалу влаштували ПП “Вікторія-М”. Роботи виконані у будинку за адресою вулиця Морозенка, 5. Виконання такого виду робіт не лише робить вигляд будівлі охайнішим, але й захищатиме входи від дощових вод та снігу. Тернопіль житлово-комунальний   Детальніше »

Працівники ПП “Східний масив” у рамках толоки садили горіхи та липи

Працівники ПП “Східний масив” у рамках толоки садили горіхи та липи поблизу багатоповерхівки  за адресою проспект Степана Бандери, 102. До слова, часто працівники підприємства висаджують у дворах ялинки – одне із найбільш улюблених дерев для працівників цього підприємства, відтак і на прибудинкових територіях, і поблизу приміщення ПП “Східний масив” висаджують саме цю рослину. У попередні роки тут вже садили ялинки, ... Детальніше »

Працівники ПП “Благоустрій” продовжують фарбування дитячого обладнання

Працівники ПП “Благоустрій” продовжують фарбування дитячого обладнання та лавок для відпочинку у дворах будинків, які обслуговує вказане підприємство.  Зокрема роботи з фарбування обладнання дитячого майданчика проводять у дворах на вулиці Київській, 3 та 5. Тернопіль житлово-комунальний           Детальніше »

Працівники ПП “Люкс” продовжують фарбування дитячого обладнання

Працівники ПП “Люкс” продовжують фарбування дитячого обладнання та лавок для відпочинку у дворах будинків, які обслуговує вказане підприємство.  Зокрема роботи з фарбування обладнання дитячого майданчика проводять у дворі на вулиці Братів Бойчуків, 15. Тернопіль житлово-комунальний           Детальніше »