21.09.2024 07:36
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Daily Archives: 11.04.2022

У кількох будинках тимчасово відсутнє гаряче водопостачання

У кількох будинках тимчасово відсутнє гаряче водопостачання через порив на трубопроводі гарячого водопостачання. Зокрема, перепрошуємо за незручності жителів будинків на вулиці 15 Квітня, 6, 8, 10 та Петлюри, 7. Завершити аварійно – відновлювальні роботи заплановано до 16.00 години завтрашнього дня (12 квітня 2022 року). Про усі зміни повідомимо додатково. Детальніше »

Омолоджуючу підрізку проводять працівники ПП “Благоустрій”

Працівники ПП “Благоустрій” здійснюють омолоджуючу ідрізку зелених насаджень поблизу будинків на вулиці Лепкого, 14 поблизу 2-4під’їздів. Омолоджуюча обрізка продовжує овноцінне життя дерева, вона допомагає сформувати міцний скелет крони і своєчасно замінити застарілі гілки, надати рослинам гарний доглянутий вигляд і обмежити поширення хвороб, шкідників. Дерева яким провели омолодження заражені хворобами, які розповсюджуються, тому працівники підприємства намагаються оперативно зачищати прибудинкові території. Тернопіль ... Детальніше »

Працівники ПП “Вікторія – М” фарбують дитяче обладнання та лавки для відпочинку

Працівники  ПП “Вікторія – М” продовжують фарбування дитячого обладнання та лавок для відпочинку у дворах будинків, які обслуговує вказане підприємство.  Зокрема роботи з фарбування обладнання дитячого майданчика та лавок провели у дворі на бульварі Дмитра Вишневецького, 4. Тернопіль житлово-комунальний   Детальніше »

Працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс” продовжують фарбування дитячого обладнання

Працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс” продовжують фарбування дитячого обладнання та лавок для відпочинку у дворах будинків, які обслуговує вказане підприємство.  Зокрема роботи з фарбування обладнання дитячого майданчика проводять у дворах на вулиці 15 Квітня, 15, Симоненка, 6, 16,18. Тернопіль житлово-комунальний       Детальніше »

14-15 квітня на території Тернопільської громади відбудеться загальноміська толока

При сприятливих погодних умовах 14-15 квітня на території Тернопільської громади заплановано провести загальноміську толоку. Відповідне розпорядження підписав міський голова Сергій Надал з метою організації належного санітарного стану та підвищення рівня доброустрою на території громади. У заходах із впорядкування зелених зон, прибудинкових, прилеглих та закріплених територій візьмуть участь підприємства, які виконують роботи з утримання житлових будинків та прибудинкових територій, ОСББ, ЖБК, ... Детальніше »