21.09.2024 07:42
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Daily Archives: 05.04.2022

Вітаємо Михайла Дереворіза з народженням онука!

Чудова звістка прикрасила сьогоднішній день – у Тернополі народилося нове життя! Наш колега, директор ПП “Східний масив” Михайло Дереворіз, вперше став дідусем! Щиро вітаємо Михайла Євгеновича із народженням онука, а також його доньку Ірину та її чоловіка із народженням синочка, та  зичимо доброї, щасливої долі малюкові і мирного неба над головою! Бажаємо хлопчикові міцного здоров’я і щасливого дитинства, а вам, ... Детальніше »

Працівники приватного підприємства “Сонячне” виконують обрізку дерев

Працівники приватного підприємства “Сонячне”  виконують роботи по санітарній підрізці дерев на прибудинковій територіях. Зокрема днями була виконана підрізка дерев у дворі багатоповерхівки за адресою вулиця15 Квітня 6, 8 та проспект Злуки, 57, а також вивезення та подрібнення обрізаних гілок. Сухі та надто розлогі гілки являють собою чималу небезпеку – при різких поривах вітру чи невеликому накопиченні снігу вони можуть зламатися ... Детальніше »

Заміну стояків водовідведення і холодного водопостачання здійснили працівники ПП “Тернопіль Комсервіс”

Заміну стояків водовідведення і холодного водопостачання здійснили працівники ПП “Тернопіль Комсервіс” у будинку на проспекті Злуки, 13. Робота виконана у десяти квартирах багатоквартирного будинку. Виконання таких робіт допоможе зменшити ризик виникнення аварійних ситуацій на будинкових мережах, а також забезпечить безперебійну подачу послуг у  багатоповерхівці. Тернопіль житлово-комунальний       Детальніше »

Урни та лавки для відпочинку облаштовують працівники ПП “Люкс”

Виготовляють та встановлюють біля лавок для відпочинку на прибудинкових територіях урни працівники ПП “Люкс”. Зокрема, днями проведене влаштування урн, виготовлених на базі підприємства, у дворах на вулиці Генерала Тарнавського, 22 (три урни) та проспекті Злуки, 55 (одна урна). Також працівники підприємства виготовили та влаштували лавочку та урну у дворі на Лозовецькій,18. Нагадуємо, що сміттєві урни не призначені для викидання домашніх побутових ... Детальніше »

Працівники ПП “Вікторія” облаштовують світлодіодні світильники

Світлодіодні світильники з детектором руху облаштовують працівники ПП “Вікторія”. Зокрема, такі світильники облаштували у третьому під’їзді будинку на бульварі Дмитра Вишневецького, 5. Рухомий об’єкт в контрольованій зоні змушує датчик перейти в режим тривоги, зібравши електричну ланцюг контактом реле. Коли рух припиняється, після закінчення часу контакт розмикається, і лампа гасне, після чого датчик повертається в режим очікування. Це означає, що світло ... Детальніше »

Працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс” ремонтують входи у будинку на вулиці 15 Квітня, 45

Працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс” ремонтують входи у будинку на вулиці 15 Квітня, 45. Роботи тривають у першому – третьому під’їздах багатоповерхівки. Тут здійснюють комплекс робіт – зняття старого покриття, шпаклювання, побілення та фарбування. Тернопіль житлово-комунальний   Детальніше »

У Тернополі затверджено порядок компенсації за надання житла внутрішньо переміщеним особам

Виконавчий комітет Тернопільської міської ради затвердив «Порядок компенсації витрат за тимчасове розміщення внутрішньо переміщених осіб, які перемістилися у період воєнного стану і не отримують щомісячної адресної допомоги внутрішньо переміщеним особам для покриття витрат на проживання, в тому числі на оплату житлово-комунальних послуг у Тернопільській міській територіальній громаді». Відповідно до затвердженого порядку, компенсація надається фізичним особам-громадянам України віком від 18 років, ... Детальніше »