21.09.2024 07:39
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Daily Archives: 01.04.2022

Новеньку пісочницю пофарбували працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс

Унікальну пісочницю виготовили працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс”, а днями – здійснили її фарбування. Як розповідають у підприємстві, це вже не перша така пісочниця, виготовлена  руками майстрів підприємства. Виготовлення, монтування та фарбування нової пісочниці було здійснене на дитячому майданчику у дворі на вулиці 15 Квітня,31. Днями у пісочниці облаштують дашок. Така пісочниця є практичною і зручною, оскільки вона є ... Детальніше »

У Тернополі три підприємства сьогодні відзначають річницю створення

Колективи трьох тернопільських підприємств  сьогодні, першого квітня, відзначають річницю своєї діяльності. Вже впродовж двадцяти одного року послуги у Тернополі надають такі підприємства, як ПП “Східний масив”, ПП “Благоустрій” та ПП “Люкс”, колективи яких плідно працюють для того, аби Тернопіль був комфортним, чистим та ошатним містом. А тепер, в умовах воєнного сьогодення, як керівництво підприємств, так і колективи, не полишаючи своєї ... Детальніше »

Нагадуємо про необхідність подачі показників лічильників!

Шановні тернополяни! Усі ми зараз перебуваємо у складному становищі у зв’язку із воєнною ситуацією в Україні. Але закликаємо вас не забувати про обов’язок кожного споживача – подати показники лічильників та оплатити за спожиті комунальні послуги в визначені законодавством періоди. У Тернополі всі комунальні послуги безперебійно надавалися впродовж місяця лютого та надаються на сьогоднішній день. Наше місто забезпечене водою, теплопостачанням, електроенергією, ... Детальніше »

Працівники ПП “Люкс” пофарбували цоколь

Працівники ПП “Люкс” пофарбували цоколь вапняковими сумішами у будинку на вулиці Братів Бойчуків, 1а та у будинку на бульварі Петлюри, 7. Цоколі тернопільських багатоповерхівок часто потерпають від рук вандалів – графітчиків. Якщо фасад вашого будинку зіпсували подібними графіті радимо не ігнорувати  такі дії зловмисників та писати відповідні заяви у міський відділ поліції. Тернопіль житлово-комунальний         Детальніше »

У КП “Тернопільводоканал” тимчасово змінено номера телефонів для подання показників

У зв’язку з тимчасовими проблемами в роботі АТ “ Укртелеком”, до моменту їх усунення, подати показники, отримати роз’яснення щодо проведених нарахувань можна за номерами телефонів: (050) 4374354, (050) 4371404. Після усунення проблем КП “Тернопільводоканал” працюватиме у звичайному режимі. КП “Тернопільводоканал” Детальніше »