20.04.2024 07:36
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

У Тернополі придбали нові елементи ілюмінації

iluminaciya (7)Близько 200 тисяч гривень цьогоріч було виділено на придбання нової ілюмінації. Нові елементи святкового освітлення тернополяни вже можуть побачити поблизу українського дому «Перемога» – тут прикрасили арку, що з’єднує «Перемогу» з бульваром Тараса Шевченка. Також облаштували новою ілюмінацією арку у бік вулиці Валової. Святково вбрався майдан Волі – тут опори світильників прикрасили так, як минулого року на вулиці Сагайдачного. А саме, облаштували їх каркасами з ілюмінацією.

Нагадаємо, що минулого року було оновлено ілюмінацію на головній площі міста та головній ялинці – вона тепер жовто-блакитна. Святковий настрій даруватиме тернополянам і нова ілюмінація на вулицях Валовій та Сагайдачного.
На цих вулицях комунальники використали так званий “метеоритний дощ”, між “краплинами” якого розмістили світлодіодні кулі (на Валовій – білого кольору, а на вулиці Сагайдачного – червоного).
Приємним сюрпризом для тернополян стало оздоблення святковою ілюмінацією фонтану “Сльози Гронського”, що ведуть до Тернопільського ставу.   Засяяли по-новому і водограї на бульварі Тараса Шевченка. Цього року тернополяни отимали на період новорічних свят подарунок у вигляді додаткової ілюмінації у центральній частині міста.

Управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР