19.03.2024 08:01
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Щоб захистити зелені зони, працівники ПП “Благоустрій” обмежують їх стовпцями

Щоб захистити зелені зони від паркування на них недобросовісних водіїв , працівники ПП “Благоустрій” обмежують їх стовпцями. Мешканці багатоповерхівки на вулиці Київській, 18 поскаржилися, що автомобілісти залишають авто на зеленій зоні.

На звернення мешканців вказаного будинку працівники підприємства відреагували оперативно. Для того, аби випадки паркування на газоні більше не повторювалися, його вирішили відмежувати за допомогою металіцних стовпців, які незабаром пофарбують.Сподіваємося, що відтепер тернополяни будуть дотримуватися «Правил благоустрою  м. Тернополя», якими паркування на зелених насадженнях заборонене. Крім того, відповідно до даних Правил (Розділ 10), заборонено також влаштовувати стоянки (паркування), ремонтувати, мити та заправляти автомобілі, мотоцикли, мопеди та інші транспортні засоби на прибудинкових територіях (дворах), тротуарах, парках і скверах на берегах річок та водойм, зелених зонах.

Крім того, нагадуємо водіям, що згідно ст.72 Кодексу України про адміністративні покарання за подібне доведеться сплачувати штрафи. Відтак просимо пам’ятати, що паркувати  транспортні засоби на газонах, тротуарах, дитячих та спортивних майданчиках, у парковій зоні а також  при в’їздах на територію та на евакуаційних шляхах, та на відстані менше 10 метрів від зовнішніх стін будівель категорично заборонено.

Тернопіль житлово-комунальний