28.03.2024 22:17
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Школярі не братимуть участі у толоці

kartinkaУ зв’язку із незадовільними погодними умовами, директорам усім загальноосвітніх закладів було надіслано рекомендацію щодо недоцільності залучення школярів до участі у толоці, яка відбудеться 3 квітня.  Однак, попри рекомендацію від управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР, частина навчальних закладів Тернополя все ж планують здійснити прибирання своїх та прилеглих територій.

Прибирання у РЛП «Загребелля», до якого планувалося залучити школярів, будуть здійснювати комунальники спільно з представниками козацько-десантного екологічного осередку.

У рамках толоки сьогодні о 15 годині буде здійснене висадження дерев породи «Павловнія» поблизу житлового будинку №45 на вул. Кн. Острозького. Завтра, третього квітня, у парку ім. Т. Г. Шевченка дерева цієї породи висадять також на «Острові Закоханих». Також буде висаджено двадцять дерев породи «Платан» та тридцять дерев породи «Тюльпанове дерево».

Нагадуємо, що відповідно до п. 2.8. Правил благоустрою м. Тернополя, які затверджено рішенням міської ради від 19.05.2011р.  №6/8/20,   підприємства,   установи   та   організації,  незалежно від форми власності, фізичні особи – підприємці зобов’язані утримувати прибудинкові, прилеглі та закріплені території в належному стані власними силами або згідно укладеної угоди з спеціалізованою організацією. Тож радимо здійснити прибирання напередодні Великодних свят у рамках толоки.

Закликаємо  долучитися до участі у толоці суб’єктів господарювання та всіх бажаючих тернополян. Нагадуємо усім, хто здійснює прибирання, що вилучене сміття потрібно упаковувати в поліетиленові мішки та розміщувати їх на тротуарах чи зелених зонах поблизу проїжджої частини дороги, таким чином щоб вони не перешкоджали рухові пішоходів.

Управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР