19.04.2024 17:27
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Через ускладнення погодних умов вночі на вулицях Тернополя працювало 22 одиниці снігоочисної техніки

Впродовж усього дня 10 березня в Тернополі падали опади у вигляді мокрого снігу, а температура повітря опустилася нижче 0°C.

Комунальні служби та спецтехніка були готові до зміни погодних умов, тож своєчасно виїхали на вулиці міста для очищення і посипання доріг та тротуарів протиожеледною сумішшю.

Вночі 11 березня у Тернополі працювало 22 одиниці снігоочисної техніки, що здійснювали механізоване підмітання і прогортання тротуарів та пішохідних зон, а також посипання проїзних частин вулиць піщано-сольовою сумішшю.

Нагадуємо, що міські комунальні служби забезпечують прибирання магістральних доріг, тротуарів, площ, пішохідних переходів, а розчищання та посипання протиожеледною сумішшю дворів і міжбудинкових проїздів – це пряма відповідальність підприємств, які обслуговують житловий фонд міста, і представників ОСББ, прибирання прилеглої території до закладів торгівлі та громадського харчування, офісів, установ і організацій – суб’єктів господарювання. Тож нагадуємо відповідальним структурам про необхідність вчасно прибирати території, які вони обслуговують.

Звертається до водіїв з проханням бути обережними та уважними на дорогах, дотримуватися правил дорожнього руху, вибирати безпечний швидкісний режим та враховувати інтенсивність руху.