24.04.2024 06:07
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Чергову партію допомоги до Києва збирає ПП “Тернопіль Комсервіс”

Головний інженер ПП “Тернопіль Комсервіс” Володимир Байгер разом із директором підприємства Юрієм Вересюком вже вдруге готують допомогу нашим захисникам до Києва. Силами підприємства вдалося зібрати для оборонців столиці чимало продуктів, адже там вони, на жаль, не мають змоги щось придбати.

Крупи, макарони, овочі, фрукти, м’ясні консерви, цигарки, засоби гігієни – цілий бус найнеобхіднішого був зібраний Володимиром Ярославовичем. Печиво, вареники та пиріжки для наших захисників приготували працівниці інших обслуговуючих підприємств – ПП “Люкс” та ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс”.  Продукти для випічки були придбані за кошти даних підприємств, працівників підприємств, мешканців, а також Церкви Всіх Українських Святих на вулиці 15 Квітня. Також до організації поїздки та збору продукції долучилися Церква Вознесіння Господнього, що на проспекті Злуки, 21 та Церква Андрія Первозванного на вулиці Бродівській. Як розповідає Володимир Ярославович, деякі меценати наполягли на тому, щоб їхні імена не розголошували, зокрема людина, яка бередала цілий бус медикаментів із Італії. Та усім щиро дякуємо за допомогу, адже у єдності наша сила!

Якщо є охочі долучитися та надати допомогу – повідомляйте у приватних повідомленнях на нашу сторінку у соцмережах.  Волонтери будуть вдячні за будь-яку допомогу, зокрема продукти харчування, засоби гігієни, фрукти, овочі тощо і обіцяють доставити за призначенням туди, де цю допомогу дуже чекають.

Тернопіль житлово-комунальний