26.04.2024 22:27
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Частину стояка холодного водопостачання замінили працівники ПП “Вікторія – М”

Працівники ПП “Вікторія-М” провели заміну стояка холодного водопостачання. Заміну проведено у квартирах  будинку на вулиці Леся Курбаса, 2. Виконання таких робіт допоможе зменшити ризик виникнення аварійних ситуацій на будинкових мережах.

За багато років експлуатації труби піддаються повільній корозії, а це призводить до протікання. Крім того, всередині труби з часом накопичується осад, який перекриває просвіт, саме тому виникає необхідність проведення заміни стояків водопостачання та водовідведення.

Основних проблем, з якими стикаються працівники обслуговуючих підприємств при виконанні таких робіт, є дві. Перша полягає у тому, що часто заміну мереж необхідно проводити всередині квартири, а не у місцях загального користування, відтак мешканці часто не дають доступу до комунікацій, від чого потерпають усі жителі багатоповерхівки. Друга проблема у тому, що часто необхідна заміна всього стояка, а у межах повноважень обслуговуючого підприємства – лише поточний ремонт.

В окремих випадках роботи виконуються працівниками підприємства на умові співфінансування з мешканцями, якщо досягнуто такої згоди із ними.

ПП “Вікторія -М” висловлює вдячність мешканцям будинку за розуміння проблеми та доцільності заміни мереж.

Тернопіль житлово-комунальний