20.04.2024 17:26
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Чарівні новорічні вогні у Тернополі привертають увагу перехожих

iluminaciya_centr (11)Незабаром у Тернополі урочисто засвітять головну ялинку міста. Урочисте відкриття ялинки на Театральному майдані заплановане  на 19 грудня о 16.00. Цього ж дня засяють новорічними барвами й інші ялинки у Тернополі та ілюмінація на центральних вулицях.

Чимало тернополян мали змогу на декілька хвилин заглянути за завісу підготовки міста до Нового року – 2016 під час пробних включень ілюмінації. Мешканці міста, які перебували в цей час у центрі захоплено завмирали перед прекрасною ялинкою, знімаючи відео на свої мобільні, при цьому відзначаючи, що цього року вона особливо гарна. iluminaciya_centr (23)

Нагадаємо, що напередодні були придбані нові гірлянди для ялинки, виконані у патріотичних кольорах, та нова верхівка у вигляді зірки, яка мерехтить різними кольорами. Як повідомив директор КП “Тернопільміськсвітло” Олег Лехіцький,  зірка запрограмована на тридцять дві програми, тобто періодично її мерехтіння змінюватиметься. Нові гірлянди блиматимуть, відтворюючи вісім програм.

Як виглядав центр міста під час пробних включень ілюмінації  дивіться на фото.

Управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР