19.03.2024 04:01
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Цього тижня у Тернополі підрядні організації продовжують виконувати локальні поточні ремонти

Цього тижня завдяки сприятливим погодним умовам у Тернополі продовжиться виконання поточних ремонтів доріг, відновлення покриття у міжквартальних проїздах та на тротуарах.

Так, сьогодні, 13 жовтня, в межах поточного ремонту підрядники проводять роботи з підготовки ремонтних карт за адресами: вул. Івана Виговського та на ділянці шляхопровід через залізничну колію на вул. Руська.

На завершальному етапі роботи з відновлення автомобільного моста через річку Серет на вул. Андрея Шептицького, де сьогодні заплановано провести догляд за захисним покриття пішохідної частини моста.

Розпочались підготовчі роботи з благоустрою зеленої зони з облаштуванням пішохідної доріжки на вул. Олександра Довженка, що поблизу будинків № 9,10,12,14,20.

У місті також  проводяться роботи з відновлення покриття у міжквартальних проїздах та на прибудинкових територіях за адресами: вул. Максима Кривоноса, 3; вул. Олександра Смакули, 1;  пров. Цегельний 1-Д; вул. Київська, 11-Б; вул. Іванни Блажкевич, 5; вул. Сергія Корольова, 10.