28.03.2024 15:02
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

«Хенкель Баутехнік (Україна)» підтримує ініціативу «Дні сталої енергії» у м. Тернопіль

henkelДні сталої енергії у Тернополі — чергова ініціатива з циклу заходів, у яких бере участь компанія «Хенкель Баутехнік (Україна)». Вона стала продовженням Днів сталої енергії в Сумах, Рівному та Дніпродзержинську, які вже проходили цієї осені. Для зацікавлених тернопільчан фахівці компанії демонструватимуть переваги системи утеплення Ceresit Ceretherm від час виставки енергоефективних технологій та матеріалів в КП «Палац Кіно».

У рамках Днів сталої енергії у Тернополі експерт «Хенкель Баутехнік (Україна)», Руслан Сорока проведе семінар для ОСББ. Компанія прагне підвищити обізнаність українців про можливості й шляхи ощадливого використання енергоресурсів. Семінар для жителів міста, як і участь у Днях сталої енергії, — це частина системної роботи компанії з метою краще й докладніше познайомити  українців  з важливими питаннями у сфері енергозбереження.

 Що ще очікує тернополян 16-17 жовтня – читайте тут

 

Довідка про компанію «Хенкель Баутехнік (Україна)»:

 Компанія «Хенкель Баутехнік (Україна)» – виробник будівельних сумішей та систем утеплення ТМ Ceresit, шпалерних клеїв ТМ Metylan, імпортер і продавець побутових клеїв і будівельних сумішей ТМ «Момент». Асортимент продукції компанії налічує більше 500 найменувань. В Україні компанія «Хенкель Баутехнік (Україна)» розпочала свою роботу в 1998 році, побудовано 4 заводи. «Хенкель Баутехнік (Україна)» відрізняється системним підходом, пропонуючи готові системи облицювання, теплоізоляції та оздоблення фасадів, системи влаштування підлог, гідроізоляції та гідрофобізації.

«Хенкель Баутехнік (Україна)» має в своєму розпорядженні мережу з 35 Центрів комплектації Ceresit-Pro, які надають повний комплекс послуг з утеплення будинків методом скріпленої теплоізоляції. Активно розвиваються Центри тонування Ceresit, де безпосередньо в місцях продажів можна тонувати штукатурки і фарби. Сьогодні в Україні функціонує 500 Центрів тонування.