29.03.2024 11:27
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

У частині Тернополя не буде води у зв’язку із плановим промивання мереж

У зв’язку з виконанням робіт, пов’язаних із плановим промиванням водопровідних мереж  і ремонтними роботами на насосних станціях та водопровідних  мережах,   з  13 травня (00.00 год.) до 14 травня (24.00 год.) буде припинено водопостачання  споживачам у мікрорайонах: “Сонячний”, “Аляска”,  “Східний”, “Канада”,  “Дружба”,  “Кутківці”, “Пронятин”,  “Березовиця”, а також довколишніх сіл.

З водою будуть мешканці центральної частини міста, мікрорайонів “Новий світ” і “Старий парк”. Вода з пониженим тиском (тобто може бути відсутньою на верхніх поверхах багатоповерхівок) подаватиметься у помешкання на вулицях: Оболоня, Бродівська, Лук’яновича, Малишка, Польового, Коцюбинського, Стадникової, Чернівецька.

14 травня після закінчення необхідних заходів виконання ремонтних робіт,  в окремих точках розподільчої мережі цих мікрорайонів може з’явитися вода з підвищеним вмістом хлору, отже – непридатна для вживання в питних цілях чи для приготування їжі.
У період відсутності води в мережах також буде здійснено заміну запірної арматури на вузлових місцях мережі, заміну пожежних гідрантів, виконання робіт з підключення новозбудованих об’єктів та інші.

Адміністрація КП “Тернопільводоканал” просить вибачення за тимчасові незручності та зазначає, що промивання водопровідних мереж – щорічна процедура, яка передбачається технологією експлуатації водопровідних мереж. Здійснюють її двічі на рік: навесні та восени. Мета – покращення якості питної води.