29.03.2024 07:43
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

У Тернополі утеплюють фасад будинку на вулиці Чумацькій

chumackaУ Тернополі триває реалізація програми з термомодернізації житлового фонду – утеплення фасадів та заміни вікон на енергоефективні у місцях загального користування. За такою програмою утеплюють фасад будинку за адресою вул. Чумацька, 27, якість проведення робіт у якому перевірив міський голова Сергій Надал.

«На вул. Чумацька, 27 тривають роботи із утеплення усього фасаду будинку за принципом співфінансування, тобто 70% коштів на роботи виділяє міська рада, а інші 30% – самі мешканці, – розповідає очільник Тернополя. – Термомодернізація будинку – це гарантія того, що мешканці будуть менше сплачувати за комунальні послуги, тому їх внесок в утеплення будинку окупиться уже за один опалювальний сезон».

Наразі місто працює над реалізацією п’ятьох проектів у сфері термомодернізації. За цією програмою цього року уже замінено вікна у будинках на вул. Київська, 10, вул. Чалдаєва, 10 та у третьому під’їзді на пр. Злуки, 39. Роботи з утеплення фасадів тривають за адресами вул. Чумацька, 27 та вул. Лучаківського, 12а.

Нагадаємо, що минулого року у програмі взяли участь представники дев’яти багатоповерхівок.