19.03.2024 13:39
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

У Тернополі триває поточний ремонт дорожнього покриття

Цими дням у Тернополі розпочалися активні роботи з поточного ремонту дорожнього покриття. Ремонтні роботи у місті забезпечують організації «Міськшляхрембуд» та «Авакс Проф».

Як повідомляють у відділі технагляду Тернопільської міської ради, для проведення якісного ремонту доріг, спочатку на місцях глибоких вибоїн здійснюються підготовчі роботи з використанням дорожньої фрези для нарізання карт, після чого на зазначених місцях вкладається асфальтобетон.

Наразі підготовчі роботи проводяться на вул. Львівській, вул. Енергетичній, а найближчим часом розпочнуться на вул. Бродівській. А локальне асфальтування доріг уже проведено на вул. Гетьмана І. Мазепи, на пр. Ст. Бандери, вул. 15 Квітня та вул. Текстильній.

До уваги водіїв, на місцях проведення поточного ремонту дорожнього покриття встановлені знаки обмеження швидкості.

Нагадаємо, до цього часу комунальні служби Тернополя проводили ліквідацію глибоких вибоїн на дорогах міста з використанням щебенево-цементно-піщаної суміші та холодної бітумної органо-мінеральної суміші, оскільки погодні умови не дозволяли розпочати повноцінно капітальні та поточні ремонти.