17.04.2024 00:21
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

У Тернополі триває капітальний ремонт покрівель

pokrivlya (7)Відповідно до титульних списків капітального ремонту у Тернополі цього року заплановано відремонтувати тридцять дві покрівлі. На ці потреби із міського бюджету спрямовано майже п’ять мільйонів гривень.

Як повідомив заступник начальника відділу з експлуатації та ремонту житлового фонду управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР В’ячеслав Мокляк, станом на сьогодні капітальний ремонт покрівель здійснено на 17 об’єктах, ще на трьох роботи тривають. Загалом капітальний ремонт покрівель заплановано провести на площі майже 23 тис.кв.м., та ще понад 24 тис.кв.м. буде відремонтовано поточним ремонтом підприємствами, які обслуговують будинки.

До слова, у серпні буде здійснено перегляд міського бюджету та за наявності додаткових надходжень кількість будинків, де буде проведено ремонт покрівель, може бути збільшено. Тому, якщо у тернополян є скарги на протікання дахів, необхідно звернутися із відповідною заявою до балансоутримувача або в управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР.

Управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР