29.03.2024 13:52
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

У Тернополі тривають роботи з відновлення підходів автомобільного моста на вул. Андрея Шептицького

Цими днями у Тернополі на вул. Андрея Шептицького працівники підрядної організації продовжують виконувати роботи з відновлення підходів автомобільного моста через р. Серет.

Так, станом на 13 червня на цій ділянці:

  • проведено розбирання покриття на підходах моста;
  • здійснено бетонування шкафної стінки;
  • замонолічення торців балок;
  • бетонування лежнів, перехідної плити, відкрилка та плити під тротуар;
  • виконано гідроізоляцію бетонних поверхів.

«Під час виконання робіт на ділянці встановлено ряд пошкоджень проїжджої частини, яких раніше при візуальному огляді не було виявлено. Це значно ускладнює роботи та продовжує терміни виконання ремонту на цій ділянці. Відтак необхідно робити ремонт усієї дороги, оскільки ця ділянка несе загрозу для пересування приватного та громадського транспорту, і якщо її не відремонтувати зараз, потім можуть бути непередбачувані аварійні наслідки, які пов’язані з руйнуванням моста, – наголошує міський голова Сергій Надал. – Враховуючи виявлені ушкодження, було запрошено експертів-науковців зі Львова, які надали пропозиції щодо усунення аварійності. І ми змушені повністю ремонтувати усю проїжджу частину моста з проведенням асфальтування та відновлення пішохідної і проїзної частин».

До слова, під час виконання ремонтних робіт для проїзду транспорту обмежено лише одну частину проїжджої частини вулиці Андрея Шептицького (дві смуги), інші дві смуги – відкриті для руху і транспорт може ними безперешкодно курсувати.