29.03.2024 01:47
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

У Тернополі стартували поточні та капітальні ремонти доріг і прибудинкових територій

Станом на 30 березня середньодобова температура повітря досягла 8°С, тож це дозволяє повноцінно розпочати у Тернополі планові поточні та капітальні ремонти доріг, прибудинкових територій і міжквартальних проїздів.

Поточний ремонт дорожнього покриття проводиться, зокрема, на вулицях Вербицького та Глінки. У зв’язку з цим, рух автотранспорту на вул. Вербицького (в районі житлового будинку №22) тимчасово перекритий.

«Реагуючи на звернення тернополян та зважаючи на те, що це відносно новий мікрорайон, де зараз проживає близько 5 тис. жителів, а дорога ця була у непридатному стані, вирішено розпочати ремонтні роботи в цьому році саме з ремонту дороги на вул. Вербицького, – повідомив міський голова Сергій Надал. – У минулому році тут була капітально відремонтована ділянка дороги від вул. Рєпіна до житлового будинку на вул. Вербицького, 22».

Заміну верхнього шару асфальтобетону у місцях його руйнування заплановано провести цими днями також за адресами: вул. Бригадна, вул. Золотогірська, вул. Приміська і вул. Тернопільська.

Розпочалися і ремонтні роботи житлового фонду міста.

У дворі на просп. Степана Бандери, 84 минулого року був влаштований тротуар, а цього року планується відремонтувати проїжджу частину та влаштувати екопарковку. Роботи уже стартували.

Днями ремонт розпочнеться  і на прибудинковій територій за адресою вул. Слівенська, 5.

Окрім того, цими днями тривають підготовчі роботи для облаштування універсальних спортивних майданчиків на вулицях:  Золотогірська, 16 і Генерала Тарнавського, 3.