25.04.2024 04:01
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

У Тернополі підрядні організації продовжують виконувати локальні поточні ремонти

Впродовж тижня у Тернополі підрядні організації продовжували виконувати локальні поточні ремонти дворів та відновлювати дорожнє покриття.

Підготовчі роботи для проведення поточного ремонту тривають на просп. Злуки (ділянка від транспортної розв’язки вулиць Мирона Тарнавського – просп. Злуки – вул. Євгена Коновальця в напрямку вул. Патріарха Любомира Гузара (зі сторони житлових будинків). Тут заплановано здійснити демонтаж бордюрів, влаштування корита та щебеневої основи під бордюр і влаштування бордюрів.

Проводиться благоустрій зеленої зони з облаштуванням пішохідної доріжки на вул. Олександра Довженка, що поблизу будинків №9, 10, 12, 14, 20. Ведуться роботи з мурування стелли.

На вул. Львівській підрядна організація відновлює пішохідну зону. На цьому об’єкті проводитимуть вкладення фігурних елементів мощення.

З метою ліквідації підтоплень тривають роботи на ділянці вул. Соломії Крушельницької – парк Тараса Шевченка. Проводиться бетонування стін  та влаштування стін колектора з бетонних блоків.

Роботи з відновлення покриття тривають на  вул. Михайла Вербицького, 12 та міжквартальному проїзді на просп. Злуки, 31 – вул. Мирона Тарнавського, 1.