19.04.2024 11:56
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

У Тернополі працівники підрядної організації продовжують ремонтувати дороги, де спостерігається найбільше аварійних ям та вибоїн

Ремонт асфальтобетонного покриття на магістральних дорогах Тернополя та на тих вулицях, де спостерігається найбільше вибоїн, триває.

Впродовж тижня працівники підрядної організації локально замінили верхній шар дорожнього покриття за адресами: вул. Студинського, провулок Шкільний, вул. Козацька, вул. Білецька, вул. Наливайка.

Сьогодні, 30 червня, заплановано провести підготовчі роботи – нарізання ремонтних карт, та вкладання нового шару асфальтобетону на вулицях Гагаріна і Студинського та на провулку Садовому.

Продовжуються й ремонтні роботи на перетині вулиць Татарська-Глибока. Наразі там проводиться ремонт колодязів каналізаційної мережі, дощеприймальних та оглядових колодязів, а також влаштування бордюрів.

Відновлюються й підходи автомобільного моста через р. Серет на вул. Митрополита А. Шептицького та ремонтуються ділянки безнапірної та напірної каналізації в районі КНС №7 з метою недопущення виникнення аварійної ситуації.