24.04.2024 21:41
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

У Тернополі працівники підрядної організації виконують роботи з ліквідації глибоких вибоїн

Цими днями працівники підрядної організації продовжують виконувати роботи з покращення експлуатаційного стану дорожнього покриття на тих вулицях, де утворились ями чи дефекти.

Так, 15 грудня заплановано виконати роботи з ліквідації глибоких вибоїн з використанням холодного асфальтобетону та холодної бітумної органо-мінеральної суміші на вулицях: 15 Квітня, Романа Купчинського, Збаразька, Текстильна, Мирона Тарнавського та проспекті Злуки.

Тривають роботи з відновлення покриття тротуару на вул. Миколи Лисенка, де наразі влаштовують піщано-щебеневу основу об’єкта з вкладанням фігурних елементів мощення.

На просп. Злуки підрядна організація відновлює пішохідні доріжки. Тут уже влаштовують бордюри та вкладають фігурні елементи мощення.

Тривають роботи з благоустрою та ліквідації підтоплення на ділянці вул. Соломії Крушельницької – парк ім. Тараса Шевченка. На об’єкті триває влаштування бордюрів, мощення фігурними елементами та засипка пазух колектора піском.

У місті завершується благоустрій зеленої зони з облаштуванням пішохідної доріжки на вул. Олександра Довженка, що поблизу будинків № 9,10,12,14,20. Тут сьогодні впорядковуватимуть територію.