18.04.2024 22:29
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

У Тернополі облаштували новорічну фотозону

На етапі влаштування фотозони

У центрі Тернополя н бульварі Тараса Шевченка поблизу пам’ятника Соломії Крушельницької облаштували новорічну фотозону у вигляді чисел, з яких складається прийдешній рік. Числа, заввишки три метри, облаштовані ЛЕД-підсвіткою. Як розповідає заступник міського голови з питань інфраструктури Владислав Стемковський, роботи виконуються на замовлення управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР,  виготовлена новинка місцевим підрядником, а монтаж чисел здійснили працівники КП “Тернопільміськсвітло”.

  • В попередні роки ми не практикували у Тернополі таку річ, як фотозона. Але вирішили, що облаштування такої локації дасть можливість тернополянам отримати пам’ятні фото та приємні спогади із прив’язкою до прийдешнього року та до нашого міста.  Плануємо, що кожного року мінятимемо цифри, щоб вони відповідали прийдешньому року.

Діятиме фотозона впродовж Новорічно-Різдвяних свят. Як повідомив Владислав Стемковський, зараз тривають обговорення із досвідченими фотографами щодо вдосконалення зовнішнього освітлення, щоб світлини людей, які фотографуються на фоні світлодіодних чисел, були білш якісними. Тобто, хоч числа станом на цю хвилину вже встановлені, роботи з налаштування освітлення триватимуть ще найближчими днями.

Тернопіль житлово-комунальний