28.03.2024 16:47
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

У Тернополі на вулиці Андрія Малишка, 2 триває ремонт прибудинкової території

У  Тернополі на вул. Андрія Малишка, 2 триває ремонт двору. Роботи тут проводяться уже впродовж двох тижнів і за сприятливих погодних умов працівники підрядної організації планують завершити їх впродовж місяця.

«Перед початком ремонту з мешканцями була проведена зустріч щодо змін, які вони хотіли б мати у дворі. Одна з них – це розширення місць для паркування транспорту, – розповідає міський голова Сергій Надал. – Працівники підрядної організації фігурними елементами мощення та тактильною плиткою уже облаштували тут пішохідну ділянку, а наразі ремонтується проїжджа частина, по периметру будинку заливається бетонна відмостка. Також, задля безпеки дітей, тут буде загороджено уже існуючий ігровий майданчик. Зона зелених насаджень, що є поруч, також відновлюється».

До слова, цими днями у місті також тривають роботи з відновлення асфальтобетонного покриття на міжквартальних проїздах і прибудинкових територіях за адресами: вул. Володимира Винниченка, 3, проїзд вул. Живова, 14 – 18, вул. Слівенська, 13, вул. Клима Савури, 8, вул. Миру, 2-А, вул. Лесі Українки, 29. А нещодавно ремонтні роботи завершилися у дворах на вулицях: Миру, 3, Миру, 4, бульв.Симона Петлюри, 4, бульв. Симона Петлюри, 2, Мирона Тарнавського, 26, Володимира Лучаківського, 1-А та Сергія Корольова, 6.