19.03.2024 11:02
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

У Тернополі майже рік працює новий сервіс для мешканців сіті-бот «Назар»

Менше року у Тернополі працює новий сервіс сіті-бот «Назар», до якого вже долучилося майже 8000 осіб.

Сіті-бот – це зручний сервіс, який:

— сповіщає мешканців міста щодо планових та аварійних відключень міських комунікацій (вода, світло, газ, опалення тощо) за вказаною адресою;

— дає можливість автоматично подати заявку щодо відсутності води чи світла в оселі, або якої-небудь аварійної ситуації на вулиці (відкритий люк, обірваний кабель, тощо);

— дізнатися довідкову інформацію про роботу муніципальних чи соціальних служб;

— оцінити роботу комунальних служб.

Впродовж цього року команда Тернопільської міської ради впровадила деякі новації у сервіс, зокрема:

  • додана можливість відстежувати відключення міських комунікацій за додатковою (другою) адресою.  Ця функція актуальна для користувачів, які бажають відстежувати відключення комунікацій для батьків чи бабусь/дідусів, ситуацію на роботі чи в будь-якій іншій установі.
  • автоматизовано процес передачі показників за холодну воду. Тож відтепер через меню «Показники лічильників» , мешканець можете автоматично передати показники і моментально отримати у відповідь суму, яку необхідно сплатити за холодну воду.

Наразі триває робота над впровадженням можливості передачі показників за гарячу воду і газ та реалізацєю інших ініціатив.

Як підключитись до сіті-боту «Назар»? Для використання сервісу необхідно зі свого смартфону, на якому має бути встановлено Viber чи Telegram, перейти за посиланням https://citybot.pro/citybot-nazar-ternopil та обрати потрібний месенджер. На вказаному сайті Ви також знайдете відповіді на запитання і відеоінструкції.

У Тернополі сервіс сіті-бот «Назар» реалізовано за підтримки Тернопільської міської ради та представництва Viber в Україні.