28.03.2024 18:24
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

У Тернополі капітально відремонтували дорогу на вул. Пушкіна

pushkinaКапітальний ремонт проїзної частини на вул. Пушкіна уже завершено. Як розповідає міський голова Сергій Надал, позаминулого року на цій вулиці було здійснено першу чергу капітального ремонту, а на вихідних комунальники заасфальтували ділянку другої черги.

«На вул. Пушкіна облаштовано верхній та нижній шари асфальтного покриття проїзної частини. Щодо ремонту тротуару на цій вулиці, то будемо розглядати таку можливість згодом, за наявності у бюджеті додаткових коштів, – розповідає Сергій Надал. – Зазначу, що також днями комунальники заасфальтували прибудинкову територію на вул. Надзбручанська, 2. Там облаштували наразі нижній шар асфальтобетонного покриття. Повністю роботи будуть завершені до кінця тижня».

Нагадаємо, що у Тернополі триває капітальний ремонт дворів на сімох вулицях: вул. Лепкого, 14, вул. Симоненка, 16, 18, вул. Новий Світ, 91, бул. Куліша, 4, просп. Злуки, 33, вул. Миру, 11, 12, вул. Курбаса,2. Триває ремонт вулиці Набережна бічна, а також поточний ремонт ділянок на вул. 15 Квітня, Об’їзна та Фабрична.