26.04.2024 08:39
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

У Тернополі від 19.00 години оголошується “зелений рівень”

У зв’язку з погіршенням погодних умов та прогнозами дощових та снігових опадів, сьогодні, 27 грудня, у Тернополі оголошується «зелений рівень» системи оповіщення. Оскільки синоптики прогнозують снігові та дощові опади та зниження температури зовнішнього оповітря, вже ввечері можлива сильна ожеледь. Тому просимо як водіїв, так і пішоходів бути особливо обережними на спусках та на місцях вітрових прогонів,  оскільки через сильний перепад температури вони будуть надзвичайно небезпечними.

У зв’язку з прогнозами комунальники присуплять до привентивного посипання антиожиледними сумішами, ідтак просимо тернополян утриматися від поїздок власним авто, не заважати роботі техніки та нагадуємо про заборону залишати свій автотранспорт обабіч проїзних ділянок. Просимо тернополян забрати транспорті засоби з центральних вулиць, а також скоригувати свої маршрути.

Світлофори у Тернополі впродовж дня працюватимуть в нормальному режимі, але за необхідності будуть переведені в мигаючий режим, про що ми повідомимо додактово.

За прогнозами, температура повітря знижуватиметься до нуля, а на вихідних ймовірні заморозки. За інформацією обласного центру з гідрометеорології, по області буде хмарно, часом мокрий сніг та дощ, вночі невеликий.

Вночі та вранці на Тернопільщині ймовірний слабкий туман. Вітер північно-західний, 7 – 12 м/с, вранці та вдень пориви 15 – 20 м/с. Температура впродовж доби 0 – 5 вище нуля. 26 – 29 грудня на дорогах ожеледиця.

Тернопіль житлово-комунальний