28.03.2024 16:49
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

У Тернополі відбулася спільна нарада фахівців з цивільного захисту та голів ОСББ

У четвер, 17 лютого, в Українському Домі «Перемога» відбулася спільна нарада представників правоохоронних органів, фахівців з питань цивільного захисту та голів тернопільських об’єднань співвласників багатоквартирних будинків з метою інформування мешканців, як поводитися у випадку виникнення надзвичайних ситуацій різного характеру.

«Питання цивільного захисту населення надзвичайно актуальне в цей непростий час, зокрема, в умовах бойових дій. Керівники підприємств, управителі багатоквартирних будинків та голови ОСББ повинні знати, як діяти у разі виникнення надзвичайної ситуації, техногенних катастроф природного характеру, а також у ситуаціях, які пов’язані з бойовими діями, – відзначив заступник міського голови Владислав Стемковський. –  Тому було прийнято рішення провести нараду за участі представників різних структурних підрозділів, а саме ДСНС та правоохоронних органів, для голів ОСББ. Згодом голови ОСББ проінформують мешканців житлових будинків про алгоритм дій в умовах надзвичайної ситуації, як користуватися планом-евакуації, куди потрібно виходити для евакуації тощо».

Нагадаємо, спеціальні інструктажі з екстреної евакуації у випадку надзвичайної ситуації були проведені цими днями і в усіх школах та дошкільних навчальних закладах Тернопільської міської територіальної громади.