26.04.2024 17:39
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

У Тернополі відбувся семінар для ОСББ на тему енергомодернізації багатоквартирних будинків

Семінар “Енергомодернізація багатоквартирних будинків за підтримки Фонду Енергоефективності” у рамках проекту IFC «Підтримка Фонду енергоефективності” відбувся у Тернополі 11 вересня. Заходу відбудеться у ресурсному центрі підтримки ОСББ.
Про можливості з енергомодернізації багатоповерхівок  розповів Михайло Мельник – консультант проекту у Тернопільській області. Про те, як Тернопільська міська рада може посприяти тернополянаму у впровадженні заходів з енергоефективності розповів застпуник міського голови з питань інфраструктури Владислав Стемковський.

Програма підтримки енергомодернізації багатоквартирних будинків «Енергодім», затверджена Наглядовою радою Фонду 16 серпня 2019 року відповідно до Закону України «Про Фонд енергоефективності»

Програми підтримки енергомодернізації багатоквартирних будинків «Енергодім» (далі – Програма) діє з 3 вересня 2019 року до 31 грудня 2023 року на всій території України, окрім тимчасово окупованих територій.

За період 2020- 2023 рр. програмою заплановано реалізація проектів (Пакети заходів A «Легкий» і Б «Комплексний») у кількості 8 706 проектів та передбачається досягнення середнього рівня економії споживання енергетичних ресурсів у 20 відсотків.

Програма визначає умови та порядок надання Грантів для часткового відшкодування витрат, пов’язаних із здійсненням Заходів з енергоефективності.

Разом із Програмою також затверджено Порядок дій учасників програми підтримки енергомодернізації багатоквартирних будинків «Енергодім» а також іще низку Порядків та зразків документів, необхідних для участі у Пограмі.