19.04.2024 07:23
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

У підприємства «ЕкоТерн» – новий офіс

ekotern (9)У суботу, восьмого серпня, відбулося відкриття нового офісного приміщення ПП «ЕкоТерн», яке є одним із трьох підприємств у Тернополі, що надає послугу із вивезення побутових відходів.  Перерізати стрічку з нагоди урочистого відкриття завітав міський голова Тернополя Сергій Надал, який  побажав підприємству розвитку та надійних партнерів.

ekotern (12)Як розповідає директор ПП «Екотерн» Богдан Гевко, підприємство на ринку послуг функціонує від 2004 року, однак приміщення, яке було б зручним  для усього колективу, у нього не було. Відтепер ПП «ЕкоТерн» можна знайти за адресою вул. Текстильна, 25. Дирекція підприємства подбала про те, щоб споживачам було приємно сюди зайти. Тут втілили  добре продуманий лаконічний дизайн: світлі та зручні приміщення для працівників підприємства та просторий гараж для громіздких сміттєвозів, які на територію міста виїжджають лише уночі.

– Плануючи це приміщення, ми передбачили не лише можливість ефективної праці наших співробітників, але й умови для їхнього відпочинку. У приміщенні є душова, де працівники після зміни можуть прийняти душ , міні-кухня та кімната відпочинку з телевізором, де працівники можуть перевдягнутися та відпочити після зміни, випити кави, поснідати тощо. Окрім технічних приміщень, в офісі розташовуються і адміністративні відділи, де можна буде підписати договір на вивезення сміття, поцікавитися умовами співпраці, розрахуватися за послугу. У планах на найближче майбутнє – відкрити тут своєрідну еко-крамницю, над асортиментом якого ми саме міркуємо, – розповідає Богдан Гевко.

ekotern (3)Технічний директор ПП «ЕкоТерн» Михайло Пухир працює в підприємстві вже п’ятнадцятий рік поспіль. Відкриттю нового офісу щиро радіє:

– Місто йде до Європи, адже з кожним днем стає чистішим та екологічнішим і ми раді, що можемо щоденно долучатися до цих змін на краще. Наше підприємство рухається в правильному напрямку: у нас – нова сучасна техніка та дружний колектив, працівники задоволені роботою, адже тут для них запропонували гідні умови праці та оплату. Звісно ж, є негаразди – як без цього? Та ми прагнемо до кращого, керуючись принципом «Все для людей», – зауважує Михайло Пухир.

Бажаємо дирекції та працівникам підприємства процвітання та реалізації усіх задумів. Нехай ваші знання та досвід допомагають зберігати наше місто чистим та охайним!

Управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР