20.04.2024 00:29
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

У нічну пору до очищення вулиць Тернополя від снігу було задіяно 28 одиниць техніки

17-18 лютого снігопади у Тернополі припинилися, проте погода залишається по-справжньому зимою – температура повітря опустилася до -15°, на дорогах утворилася ожеледиця.

Тож цієї ночі робота комунальників була зосереджена, в основному, на механізованому посипанні доріг і тротуарів протиожеледними сумішами та очищені їх тракторними щітками.

На вулицях Протасевича, Слівенській, Омеляна Польового проводилося також прогортання та відкидання снігу з проїжджих частин за допомогою навантажувача, а на масиві «Дружба» з 04:30 год. працював авторейдер.

На вулицях Замковій, Медовій і Чехова, а також на бульв. Т. Шевченка (від вул. Руської до Українського дому “Перемога”) спецтехніка і дорожні працівники здійснювали вивезення снігу.

Загалом в нічну пору до очищення вулично-дорожньої мережі міста від снігу та ожеледиці було задіяно 28 одиниць спецтехніки і понад 30 дорожніх працівників.

Наголошуємо на відповідальності голів ОСББ, управляючих компаній про належний стан територій біля будинків, які вони обслуговують.

Для забезпечення належного механізованого утримання дворів просимо мешканців житлових будинків утриматися від паркування транспортних засобів на прибудинкових територіях.

Пішоходів просимо звернути увагу на наявність протектора у взутті і перейти на так звану «зимову ходу».