20.04.2024 17:33
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

У Кутківцях та Пронятині підрядниками було виконано низку поточних та капітальних ремонтів

Протягом 2017- 2018 років у Тернополі в мікрорайонах Кутківці та Пронятин підрядниками було виконано низку поточних та капітальних ремонтів доріг та мереж зовнішнього освітлення.

Як повідомляє очільник Тернополя Сергій Надал, від початку 2018 року на ремонти вулиць у вказаних мікрорайонах витрачено більше 1,5 млн. грн. з міського бюджету. За ці кошти підрядниками тут було проведено: поточний ремонт вул. Мирна і зупинки громадського транспорту на вул. Бригадній, капітальний ремонт мережі зовнішнього освітлення на вул. Бригадній та капітальний ремонт – влаштування вуличних спортивних тренажерів поблизу будинку культури «Пронятин». А наразі тут продовжуються роботи з капітального ремонту перехрестя вул. Бригадна – вул. Глибока Долина – вул. Хліборобна.

Нагадаємо, у 2017 році на вулицях мікрорайонів Кутківці та Пронятин працівниками підрядної організації було виконано такі роботи:

  • У мікрорайоні Пронятин: поточний ремонт – облаштування зупинки громадського транспорту на примиканні вул. Бригадної до вул. Проектної та поблизу перехрестя вул. Проектної – Хутірської – Калинової з влаштуванням посадкового майданчика та навісу для пасажирів;
  • Перша частина капітального ремонту перехрестя вул. Бригадна – вул. Глибока Долина – вул. Хліборобна;
  • Капітальний ремонт – заміна пожежних гідрантів на вул. Золотогірська, 13;
  • Капітальний ремонт прибудинкової території з влаштуванням системи водовідведення за адресою вул. Золотогірська, 15;
  • Поточні ремонти дорожнього покриття на вулицях Проектній, Бригадній, Мирній та Золотогірській