19.04.2024 12:15
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

У компанії «Газпостач» запустили мобільний додаток для смартфонів

Хороша новина для юридичних осіб, які є клієнтами компанії «Газпостач»! Від початку жовтня вони можуть скористатися сучасним мобільним додатком для перегляду даних балансу, а також завантажити акт приймання-передачі природного газу за відповідний місяць з мобільного пристрою. Для завантажування мобільного додатку  на систему Android чи  IOS, потрібно зайти в магазин Google Play Store, App Store і у  пошуку ввести «Газпостач». Щоб скористатися можливостями сервісу потрібно зареєструватися, ввівши дані: назву організації або ПІБ, електронну пошту, пароль та номер договору.

Нещодавно ми інформували про початок роботи на нашому сайті оновленого особистого кабінету «Gazolina Online» для фізичних осіб, у якому можна отримати всю інформацію щодо особового рахунку споживача: актуальні тарифи, наявний баланс на рахунку, нарахування пільг та субсидій, історію оплат. Тепер цим особистим кабінетом можна скористатись за допомогою мобільного додатку. Виділену синім кольором кнопку переходу у сервіс можна побачити знизу сторінки мобільного додатку «Газпостач».

Також продовжує працювати і звичний нашим споживачам «Особистий кабінет» на сайті gazpostach.te.ua, який працює за принципом єдиної квитанції і включає в себе всі комунальні послуги.

Здійснити оплату можуть жителі Тернополя та Тернопільського району можуть безпосередньо з нашого сайту gazpostach.te.ua. Ввівши номер свого особового рахунку («Номер платника») у відповідну графу, споживач перейде у сервіс Приват 24, де побачить стан нарахувань та зможе здійснити оплату не лише за природний газ, але й за інші послуги.

Нагадуємо, що ДП «Газпостач» ТОВ «Тернопільміськгаз» здійснює діяльність з постачання природного газу на території м. Тернополя та Тернопільського району за винятком сіл Довжанка, Домаморич, Драганівка, Забойки, Почапинці. Абоненти інших газопостачальних компаній не можуть скористатися новою функцією на нашому сайті.

Компанія “Газпостач”